Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Middlesbrough

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Middlesbrough sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Middlesbrough miniopas

Autovuokraamo Middlesbrough
Autonvuokraus Middlesbrough

Middlesbrough on kaupunki kuuluva Englanti läänissä Pohjois-Yorkshiressa. Kaupunki on lähellä Englanti itärannikolla ja pohjoisessa sijaitsee etelään joen Tees. Se on vain 11 km jokeen toimipiste Pohjanmerellä ja Middlesbrough alkoi kasvaa vuonna 1800, koska satama-ja teollisuustoimintaa. Ennen tuotannonala saavutti Middlesbrough puolivälissä-19th luvulla, oli vain muutamia maatiloja alueella. Tänään asuu yli 140 000 (2008).

Koska Middlesbrough on perustettu vuonna 1830, muutamia vanhoja rakennuksia kaupungissa. Yksi rakennuksista 1800, vanha raatihuone ja Ormesby Hall.Tutkimusmatkailija Kapteeni James Cook oli Middlesbrough ja näin ollen on useita kiinnostavia tästä miehestä, mukaan lukien kapteeni Cook Birthplace Museum.Kaupunki tarjoaa myös kauniita puistoja eri laitosten, kuten Stewart Park, Pallister Park lisäksi lähellä National Park North York Moors.

Kaupungin Lähin lentokenttä on Durham Tees Valley Airport sijaitsee noin 16 km keskustan ulkopuolella.