Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Birmingham Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Birmingham Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Birmingham Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Birmingham Lentokenttä

Autonvuokraus Birmingham Lentokenttä

Birmingham International Airport (NCL) on 10 kilometrin päässä Birminghamin .Vuonna 2007 kuudes vilkkain lentoasema Englannissa .On säännöllisesti busseja ja Birmingham lentokentälle. Lentokenttä on yksi parhaista junaliikenteen Britanniassa 250 lähtöä päivässä sijaitseville 500 m matkustajaterminaalin. Kuusi eri yritykset tarjoavat autonvuokraus.

Vuonna 2008 lentoasema oli vieraili 9.627.589 matkustajaa. Viisi suosituinta kohdetta 2007, Dublin , Amsterdam , Edinburgh, Belfast, Dubai .Lentokenttä päämaja bmibaby, Flybe, Monarch Airlines, Ryanair, Thomas Cook Airlines ja Thomson Airways. Lentokentällä on kehittämissuunnitelman vuoteen 2030.

At Birmingham Airport tarjoaa 23 erilaista liikettä myös tullitta valikoiman kahviloita ja ravintoloita on myös erittäin hyvä. On kolme hotellia lähellä lentokenttää, Novotel, Ibis ja Etap.

Suomi