Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Albertslund

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Albertslund sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Albertslund miniopas

Autovuokraamo Albertslund
Autonvuokraus Albertslund

Albertslund sijaitsevat Seelannissa ja esikaupunkien kunta Tanskan pääkaupunkiin Kööpenhaminaan.  Albertslund on noin 30000 asukasta (2009), sijaitsee 15 km länteen Kööpenhamina – pääkaupunkiseudulla. Linnainmaalla syntyi 1960-luvulla, ja tässä piilee yksi suurimmista metsien Tanska – Vestskoven.Kunta on onnistunut puolittamaan sen CO2-päästöt, ja vuonna 2007 sai Pohjoismaiden neuvoston luonto-ja ympäristöpalkinnon.

Albertslund on Pohjois-Euroopan suurin lämmitetty ulkoallas, ”Badesøen – houkutteleva vesipuisto dioja ja lasten allas. Alue on koko 5000 neliötä, ja se on myös mahdollista pelata rantalentopalloa, koripallo, minigolf Sivuilla on myös leikkipaikka, kahvila ja nurmikoita. Vuonna Albertslund keskustassa on kauppoja, kahviloita ja ravintoloita – sekä raatihuone, taidekeskus ”Albertslund House”, kirjasto, elokuvateatteri, teatteri, konsertti-ja kongressikeskus, jonne mahtuu 1200 kävijää.

Lähiö on hyvät julkisen liikenteen yhteydet pääkaupunki ja lähin lentokenttä on Kööpenhamina Airport, Kastrup – sijaitsee noin. 18 km päässä Albertslund.