Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Torshavn

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Torshavn sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Torshavn miniopas

Autovuokraamo Torshavn
Autonvuokraus Torshavn

Tórshavn on pääkaupunki Färsaarten saaristo sijaitsee Atlantin välillä SkotlanninIslannin ja Norjan.Färsaaret ovat muodollisesti osa Tanskaa, mutta on vuodesta 1948 ollut sisäistä itsehallintoa.Saaristo on kaksi virallista kieltä: Färsaarten ja Tanskan.

Kaupunki Tórshavn, joka perustettiin vuonna 825 vuotta ja Norja uudisasukkaiden on 12345 asukasta (2007), vaikka kunnan asukasluku: Tórshavn on noin. 20000.Färsaaret koostuu 18 suuria ja pieniä saaria, Tórshavn sijaitsee suurin niistä – Streymoy.

Vanhassa kaupungissa Things Anes on useita elossa rakennuksia 1500 – ja 1600-luvulla – kaikki ruoho katolla. Muuten, kulttuuri Pohjolan talo päässä Tórshavn nähtävyyksistä. Se on rakennettu vuonna 1983, ja on mielenkiintoista arkkitehtuuria lasista ja teräksestä – mutta perinteinen ruoho katto. Muita nähtävyyksiä: Lista Savn Føroya (Färsaaret taidemuseo) ja Føroya Historialliset Minni Savn (Färsaarten National Museum).

Färsaarten on vain lentokentän saarella Vágar Floghavn Vágar. Muuten lauttayhteydellä Tórshavn Hanstholm ja Esbjerg on TanskanBergen Norjassa, Scrabster vuonna Skotlannissa ja Seydisfjordur vuonna Islannissa.