Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Aarhus Tirstrup Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Aarhus Tirstrup Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Aarhus Tirstrup Lentokenttä miniopas

Aarhus Tirstrup Lentokenttä
Autonvuokraus Aarhus Tirstrup Lentokenttä

Tirstrup Aarhus Lentokenttä (AAR) sijaitsee Tirstrup, noin 40 km koilliseen Århusin. Lentokenttä on neljänneksi suurin Tanskassa. Bussit kulkevat välillä Aarhus ja Århusin lentoasemalta suorassa suhteessa reitti-ja tilauslennoilla, ja bussimatka kestää noin 45 minuuttia. Viisi suurta autovuokraamot ovat edustettuina lentoasemalla. Lentokentälle pääsee Route 15 Aarhus kautta tai Route 21 alkaen Randers.

Vuonna 2009 526402 matkustajaa vieraili Århusin lentoasemalta. Lentokentältä, matka monien tilauslentokohteista. Yhdeksän lentävät ja päässä lentokentältä on suurin Scandinavian Airlines (SAS), Air ja Sun Air / British Airways. .Alun perin lentoaseman rakennettiin vuonna 1943 saksalaisten ja oli sotilastukikohta.

Århusin lentokenttä on verovapaa, muutamia ravintoloita ja kauppoja sekä internetyhteys lisämaksusta. Terminaali on myös VIP lounge ja erillinen kokoustila 50 hengelle.