Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Herlev

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Herlev sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Herlev miniopas

Autovuokraamo Herlev
Autonvuokraus Herlev

Herlev sijaitsee saarella Seelannin Capital Region – 9 km luoteeseen Kööpenhaminan, ja on mukava pieni esikaupunki yhteisölle 26600 asukasta (2009).

Tanskan korkein rakennus – Herlev Hospital – sijaitsee tässä kunnassa. Se nousee 120 metrin korkeuteen maanpinnasta.

Vuonna Herlev on useita kauppoja, kahviloita ja ravintoloita sekä pankki, kirjasto, kirkko, elokuvat, luistelu ja uimahallit. On myös hyvä golfkenttä, ja vierailevat ma Vanhakartano kulttuurikeskus, näkee pysyviä ja väliaikaisia taidenäyttelyitä.

Just pohjoiseen Herlev on Bagsvaerd Lyngby So So jossa voit vuokrata kanootin tai tehdä retken veneellä – jossa on useita päivittäisiä lähtöjä.

Vuodesta Herlev on hyvät julkisen liikenteen yhteydet Kööpenhaminan (20 min. matka), ja se vie helposti lähimmälle lentokentälle – Kööpenhaminan lentokenttä, Kastrup.