Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Roskilde Lentokenttä Tune

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Roskilde Lentokenttä Tune sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Roskilde Lentokenttä Tune miniopas

Autovuokraamo Roskilde Lentokenttä Tune
Autonvuokraus Roskilde Lentokenttä Tune

Roskilde Lentokenttä (RKE), jota kutsutaan myös Tune Airport sijaitsee Roskilde kunnassa kuusi km Roskilde välillä virittäminen ja Gadstrup.Vuonna Kööpenhaminaon 40 km.Ei ole autovuokraamossa lentoasemalla, mutta se on mahdollista etukäteen tilata yritys, joka toimittaa Avis auton lentokentältä ja avain voidaan noutaa  satamassa toimistossa terminaali.Ei ole juna tai bussi koko matkan lentokentälle, helpoin on käyttää taksia ja Roskilde Station.

Lentoasema valmistui vuonna 1973. Viimeisten viiden vuoden aikana lentokentällä on ollut välillä 30 000 ja 50 000 matkustajaa vuodessa.Sitä käytetään vähän säännöllistä matkustajaliikennettä, mutta ennen kaikkea yleisilmailun (kaupalliset ja yksityiset lennot pienempiä ilma) sekä koulujen, taksi ja lentokoulutus. Suurin lentoyhtiö on Kööpenhaminassa Airtaxi. Lentokentällä on kaksi lähtö-ja lentoratojen.

Lentokentällä on muutama tilat. On kahvila Roskilde lentokentän.