Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Aarhus

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Aarhus sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Aarhus miniopas

Autovuokraamo Aarhus

Autonvuokraus Aarhus

Århus on Tanskan toiseksi suurin kaupunki – ja suurin Jyllannissa.Kaupungin väestöstä itse noin. 240000 (2009) – ja Århusin kunnassa on koko väestöstä vain hieman yli 300.000. Kaupunki sijaitsee Århusissa Bay Juutinmaan itärannikolla ja on taloudellinen ja hallinnollinen keskus Region Midtjylland.

Århusin hankittu kaupungin oikeudet vuonna 1441, mutta sen historia ulottuu aina Viking kertaa.

Kaupungissa on erilaisia yöelämä ja suosittu ostosalueita – ja joukossa monia nähtävyyksiä voi sisältää seuraavia: ulkoilmamuseo Old City (jossa voit kokea Tanskan kaupunki-kuin takaisin 1500), Moesgård esihistoriallinen museo (mukaan lukien kuuluisa, yli 2000 vuotta vanha ”Grauballe-Mande”), ARoS Århusin taidemuseoon ja Marselisborg linna (kuninkaallisen perheen kesäasunnon).Lapsille luultavasti Tivoli Friheden ja eläinten Haven on kohokohtia.

Aarhus Lentokenttä sijaitsee esikaupunkialueella Tirstrup, hieman pohjoiseen kaupunkiin.

Suomi