Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Nakskov

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nakskov sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nakskov miniopas

Autovuokraamo Nakskov

Autonvuokraus Nakskov

Nakskov on kaupunki, jossa 13886 asukasta (2009), joka sijaitsee Nakskov Fjord länsirannikolla Etelä-Tanskan saarella Lolland – Region Sjælland. EtäisyysKööpenhaminaan on noin. 160 km.

Kaupungilla on pitkä historia ja se on ollut kaupan oikeuksia vuodesta 1266 Tarina on läsnä monin paikoin kaupunki, jossa on paljon vanhoja, hyvin hoidettu rakennuksia pitkin kapeita, viehättävä kujia. Suosituimpia nähtävyyksiä ovat myös arkkitehtuurin taiteen: Skt. Nikolai kirkon 1200, Queen Pakhus vuodelta 1600, vanha apteekki 1645 (barokin julkisivu laajennus 1777) ja kauppa-tilan Theis maatila 1786.

Lisäksi on useita museoita kaupungissa – lähinnä Tanskan Sugar museo, U-Boat Museum ja U359 Nakskov Skibs ja Søfartsmuseum.

On lauttayhteyksiä naapurimaiden saarelle Langeland – ja Rødbyhavn (30 km länteen Nakskov) ja Puttgarden vuonna Saksassa .Lähin lentokenttä on Lolland-Falsterin lentokentän välillä Rodby ja Holeby (4 km pohjoiseen Rødbyhavn).

Suomi