Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Herning

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Herning sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Herning miniopas

Autovuokraamo Herning
Autonvuokraus Herning

Herning – jossa asuu 45470 (2009) – sijaitsee Region Midtjylland. Maantieteellinen sijainti tekee kaupungista tärkeän solmukohta, jossa eri Jyllannin pääteiden tavata.

Herning suurin nähtävyys on luultavasti Herningsholm kartanossa vuodesta 1579. Tämä on myös Blichermuseet, mitkä asiakirjat kuuluisa runoilija Steen Steensen Blichers (1782-1848) elämästä ja työstä. On olemassa myös useita museoita kaupungissa: Herning Museum, Herning taidemuseo ja Tanskan valokuvataiteen museo.Tiettyjen sivustojen lapsille suunnattuja, huvipuistot keskus Paviaani kaupungin ja Zoo Jyllannin Park Zoo (noin 12 kilometriä keskustasta länteen) on mainittu.

Herning lentokenttä sijaitsee 5 km koilliseen kaupungin, mutta ei ole suunniteltu. On kuitenkin kaksi vilkkaiden lentokenttien kohtuullisen matkan: Karup Lentokenttä(25 km Herning kohti Viipurin), joka on osittain säännöllisesti yhteydessä Kööpenhaminassa – ja 54 km päässä Herning on Tanskan toiseksi suurin lentokenttä: Billund Airport.