Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Sønderborg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sønderborg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sønderborg miniopas

Autovuokraamo Sønderborg

Autonvuokraus Sønderborg

Sønderborg (27200 asukasta v. 2009) sijaitsee molemmin puolin Als Sund, ja on suurin kaupunki Etelä-Jyllannissa. Koko Sønderborg kunta, joka hallinnollisesti kuuluu alueen Southern Denmark, väkiluku on 76800. Perustettu vuonna 1256, on sekoitus uutta ja vanhaa rakennuksia.

Sønderborg on sen maantieteellinen läheisyys Saksaan , oli levoton historia – ja 1864 se valloitti Preus Fighters. Siitä lähtien vuoteen 1920 asti kaupunki oli saksalainen, mutta tuli niin sen jälkeen kansanäänestys uudesta sisällytetty Tanskassa .

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Sønderborg linna, alun perin keskiaikainen linna, joka nykyään muun muassa taloa mielenkiintoinen museo SønderjyskE historiaa. Muita nähtävyyksiä ovat seuraavat: Merchant museo Kastaniehuset, Dybbøl Mill and History Center Dybbøl Banke.

Lähin lentokenttä on Sønderborg Airport, joka sijaitsee noin. 7 km keskustasta pohjoiseen. Tässä on päivittäiset lennot Kööpenhaminaan , ja voit myös lentää täältä (Kööpenhaminan kautta) on useissa Euroopan matkakohteissa.

Suomi