Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lyngby

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lyngby sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lyngby miniopas

Autovuokraamo Lyngby
Autonvuokraus Lyngby

Lyngby (viralliselta nimeltään Kongens Lyngby) on tärkein kaupunki Lyngby-Taarbæk kunta-Seelanti. Se on forstadsby noin. 10000 asukkaan sijaitsee 12 km pohjoiseen Kööpenhaminan – pääkaupunkiseudulla.Sen historia ulottuu keskiajalle, jonka luonnonkaunis Lyngby kirkon ympärillä 1150 on esimerkki.

Lisäksi vanhan kirkon, kaupungin on useita suosittuja nähtävyyksiä tarjota. Ensinnäkin Sorgenfri Slot – sijaitsee aivan keskustan – mainitaan. Se on rakennelma barokkityyliin, joka rakennettiin alun perin vuonna 1705, mutta joka on sittemmin uusittu moneen kertaan. Linna on käytettävissä kuninkaallinen perhe – mutta kaunis linna Haven on aina avoinna yleisölle. Muuten Lyngby myös oma taidemuseo – Sophie Holm.

Toinen matkailukohde Lyngby on Friland museo – sen 100 vanhoja taloja ja maatiloja.

Osto hakijat voivat pudota useat kaupat keskustassa – tai esimerkiksi. kestää matka ostoskeskukseen ”Lyngby Storcenter” ollenkaan 114 myymälää. Great lehden ”Magasin du Nord” on myös erillinen osasto Lyngby.

Lähin lentokenttä on Kööpenhamina Airport, Kastrup.