Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hirtshals

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hirtshals sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hirtshals miniopas

Autovuokraamo Hirtshals
Autonvuokraus Hirtshals

Pikkukaupunki Hirtshals, sen 6310 asukasta (2009), joka sijaitsee pohjoiseen Vendsyssel – erityisesti Hjørring kunnan alueella Nordjylland. Se on suhteellisen nuori kaupunki, joka kasvoi ensimmäisellä vuosipuoliskolla 1900 noin lisätyt kalastus ja lauttasatamaan. Se on edelleen ensisijaisesti kalastuksen ja ferjeby Hirtshals tunnetaan.

Kaupungin tärkein nähtävyys on Oceanarium Nordsøen (ent. Nordsømuseet) – Pohjois-Euroopan suurin akvaario. On vuosien 2000 ja 3000 äidinkielen ja eksoottisia kaloja, jotka voivat ilonpito yhteensä 4,5 miljoonaa litraa vettä. Lisäksi kävijät voivat kokea päivittäin hylkeistä ruokittu ja lelut erillinen selarium.

Suuri autolauttoja ajaa päivittäin Hirtshals ja Etelä-Norja kaupungit Kristiansand ja Larvik (yli kokemus noin 3,5 tuntia).Kesäkaudella on myös veneen Kristiansand (2t. 15 min.). Myös välillä Hirtshals ja Länsi-Norja kaupungeissa Stavanger ja Bergen on lauttayhteys.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Aalborgin lentokentältä, noin. 60 km etelään Hirtshals.