Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Aabenraa

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Aabenraa sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Aabenraa miniopas

Autovuokraamo Aabenraa
Autonvuokraus Aabenraa

Aabenraa (tai Aabenraa) sijaitsee alueella Etelä-Tanskassa, ja on kunnanraja vastaan Saksa etelässä.Kaupungissa on 16042 asukasta (2009), ja tunnetaan ennen kaikkea Etelä-Jyllannin suurin ja tärkein satama – merkittäviä merenkulun ja satama-alan.

Aabenraa tarjoaa suurta arkkitehtuuria eri aikakausilta, ja suosituista nähtävyyksistä kuten Pyhän Nikolauksen kirkko – rakennettiin vuosina 1250 – 1260 ja Brundlund Castle 1400, joka nykyään toimii Museum of Art. Muita nähtävyyksiä ovat merimuseo ja Old Post Farm 1758 – kauniin Mrs Beyer Have ”. Kaupungissa on myös paljon ihania veistoksia ja monumentteja ja antiikin muistomerkkejä ja raunioita – mukaan lukien Hærulfstenen.

On hyvä uinti kesällä pitkin Aabenraa 100 km pitkä rantaviiva. – Viehättävä lahtia ja poukamia. Lisäksi matkailijat voivat nauttia alueen luonnon ja vapaa-ajan toimintaa, kuten. kalastus, pyöräily, tennis, ratsastus ja golf.
Aabenraa keskustassa, on hyvä ostos yhdessä maan pisin kävelykatu ostoskadut (1,2 km) – jossa on monia viehättäviä turpeella ja pieniä erikoisliikkeitä.

Lähin lentokenttä on Sønderborg Airport, joka sijaitsee noin. 25 km päässä keskustasta .