Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Billund Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Billund Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Billund Lentokenttä miniopas

Billund Lentokenttä
Autonvuokraus Billund Lentokenttä

Billund Airport (BLL) on Tanskan toiseksi suurin lentokenttä. Se sijaitsee kahden kilometrin päässä Billundin. Lentoasemalta onkin hyvät bussiyhteydet sekä bussilla ja erityinen lentokenttäbussit suorat yhteydet kaupunkeihin kuten Århusin, Vejle ja Horsens. On hyvä mahdollisuus vuokrata auton ja auton palveluyritys voi myös lentokenttä.

Vuonna 2008 2.546.856 matkustajat lentoasemalla. Puolivälistä 2009 lentoasema oli käytössä yhdeksän lentoyhtiötä, jotka lentävät kolmesta eniten reittejä Ryanair, Transavia, Sterling ja SUN-AIR/British Airways.   Se on kaikkein populærere reitti on British Airways jonka osuus vuonna noin 200 000 matkustajaa Amsterdam.

Billund sai uuden terminaalin 2002, vanha käytetään vain rahtia. Palvelut ovat verottomia, joitakin erityisiä ja design-liikkeet ja neljä eri kahviloissa ja ravintoloissa.Billundin lentokenttä on vapauttaa omasta vapaasta lehden, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Näkymä voi nauttia parvekkeella, joka sijaitsee tasolla kolme.