Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Farum

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Farum sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Farum miniopas

Autovuokraamo Farum
Autonvuokraus Farum

Farum on pieni kaupunki Furesø kunta-Seelanti (noin 18500 asukasta vuonna 2009) – noin 20 km luoteeseen Kööpenhaminan. Hallinnollisesti kaupunki kuuluu pääkaupunkiseudun.

Farum mainitaan ensimmäisen historiallisen lähteen 1370

Kaupungissa on kauniilla paikalla – välissä järvien ja Farum Järvi Furesø, ja sekä länsi-ja itäpuolella kaupunki on suosittu puisto alueilla. Lännessä, Farum luonnonpuistossa, kun taas idässä alue Stavnsholtkilen.

Farum päänähtävyyksistä Kumbelhaven ja veistospuisto – molemmat sijaitsevat keskustassa. Kumbelhaven luotiin usean taiteilijan Piet Hein, joka salanimellä Kumbel tuli tunnetuksi lyhyitä, hienovarainen runoja – ”gruk”. Puutarha on enemmän Piet Hein oman skultpturer – vaikka veistospuisto on suunniteltu noin kahdeksan veistoksia kansainvälisten kuvanveistäjien.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Kööpenhamina Airport, Kastrup.