Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hørsholm

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hørsholm sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hørsholm miniopas

Autovuokraamo Hørsholm
Autonvuokraus Hørsholm

Hørsholm on kaupunki noin. 33000 asukasta (2009), joka sijaitsee pääkaupunkiseudun ja-Seelanti – 25 km pohjoiseen Kööpenhaminan.

Vetonaula kunta on entinen kuninkaallinen kesäasunto Hirschholm korttiaukon 1730: n, joka tosin purettiin vuonna 1810, mutta linna Haven noin edelleen kantaa merkkejä vanhasta barokki puutarha. Tänään, kalkittu uusklassisen Hørsholm kirkko 1823 siellä. Muita mielenkiinnon kohteisiin Hørsholm kuntaa Hørsholm Egns museo, arkeologisia ja historiallisia kokoelmia kaupungin ja sen ympäristön, kulttuurin Drum – joka isännöi konsertteja ja teatteriesityksiä – samoin kuin metsästys ja Skovbrugsmuseet.

Rungsted – 2 km itään Hørsholm keskus – on rautatieasema säännöllisesti junayhteydet Kööpenhaminaan ja Elsinore. Tämä alue on myös hyvä uimaranta ja venesatama sekä suosittu Karen Blixen Museum.

Hørsholm keskus on kävelykadulla on kauppoja ja ostoskeskus ja ympäröivä alue on luonnonkaunis metsien, puistojen ja golfkenttien.

Lähin lentokenttä on Kööpenhamina Airport, Kastrup.