Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Odense

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Odense sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Odense miniopas

Autovuokraamo Odense
Autonvuokraus Odense

Odense – Tanska 3 suurin kaupunki, jossa 159700 asukasta (2009) – Sijaitsee saarella Fyn Aluetta Etelä-Tanskan. Odense on hyvin vanha kaupunki, ja sen ulkopuolella keskus nonne Bakken – Viking linna noin vuonna 1000 jKr Kr.

Odense on useita nähtävyyksiä, kuten Rautatiemuseo, Funen taidemuseo, Odense Zoo ja rautakauden Village – rekonstruoitu oldtidslandsby. Lisäksi kuuluisa satu kirjailija Hans Christian Andersen syntyi ja kasvoi täällä – ja turistit voivat vierailla lapsuudenkodissaan ja museo, joka kertoo hänen elämästään ja työstään.

Odense on myös rikas kulttuuri, ystävällinen kahviloita ja ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet. Yksi Tanskan suurimpia ostoskeskuksia ovat myös Odense – Rosengårdcenteret – mikä on 125 myymälää.

Lähin lentokenttä on Odense lentokentälle, joka sijaitsee luoteeseen keskustassa.Tämä on pieni lentokenttä, jossa vain lennot (charter vain kesäisin). Useimmat ihmiset valitsevat matkustaa Kööpenhaminan lentokentälle, Kastrup, joka on Pohjoismaiden suurin lentokenttä. On juna yhteys Odense ja Kööpenhaminan lentokentälle ja matka-aika on noin. 90 minuuttia.