Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Randers

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Randers sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Randers miniopas

Autovuokraamo Randers
Autonvuokraus Randers

Randers on kaupunki Itä-Jyllannissa, joka kuuluu Region Midtjylland, ja on noin. 60000 asukasta (2009). Randers sijaitsee 35 km pohjoiseen Århusin, ja on tärkeä liikenteen solmukohta sekä pohjois-ja etelään reittejä.

Merkittävä matkailukohde kaupunki on Randers Regnskov – Pohjois-Euroopan suurin keinotekoinen sademetsä, jossa on 350 eri kasvilajia ja 175 eri eläinlajeilla. On myös slangeterrarium ja suuri akvaario. Muita nähtävyyksiä ovat Cultural Museum – dokumentoida Randers historia antiikista nykypäivään, ja Randers taidemuseo -mikä on maan laajin kokoelma tanskalaista taidetta.
Lisäksi vierailun Claus Holmin Castle 1690 suositteleman. Linna sijaitsee 12 km kaakkoon Randers ja on avoinna yleisölle kesällä. Kaunis Linnanpuisto barokkityyliin suihkulähteineen ja keinoja ovat myös nähtävyys sinänsä.

Lähin lentokenttä on Århusin lentokenttä, joka on 4 suurin Tanskassa. On hyvät bussiyhteydet Randers lentokentälle, matkan kesto on noin. 1 tunti.