Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Silkeborg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Silkeborg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Silkeborg miniopas

Autovuokraamo Silkeborg
Autonvuokraus Silkeborg

Silkeborg sijaitsee Region Midtjylland – yhdessä Tanskan monipuolisin maisema-alueet.Ympäri kaupunkia – joka on 41979 asukasta (2009) – se on mäkinen maasto metsäisten kukkuloiden ja pienten, kauniita järviä.

Yksi Tanskan korkein kohta – Himmelbjerget (147 m) – on lähellä, ja matka vanha höyrylaiva ”Hjejle” on Silkeborgsøerne on yksi suosituimmista nähtävyyksistä.

Monet muut sivustot merkkejä Silkeborg on kaupungin taide. Se on ennen kaikkea Silkeborgin taidemuseo ja Kunstcenteret Silkeborgin Bad mainittu. Tai voit käydä  Silkeborg museo, jossa muun muassa voi kokea yksi Euroopan kuuluisimmista ”sammal-muumioita” – Tollundmanden, jotka elivät 300-400 eKr.Kr. Myös Jysk automuseo voi olla tutustumisen arvoinen ja voit matkustaa lasten kanssa, käynti kokea keskustaan ”Give it kaasu Palads” tuskin on odotettavissa.

Lähin lentokenttä on Karup Lentokenttä sijaitsee 33 km päässä Silkeborg – mutta myös Billundin lentokentältä ja Århusin lentokenttä on kohtuullisella etäisyydellä (vastaavasti 68 ja 86 km).