Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Roskilde

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Roskilde sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Roskilde miniopas

Autovuokraamo Roskilde
Autonvuokraus Roskilde

Roskilde sijaitsee keskellä Seelannin, erityisesti Roskilden vuonon alueella Sealandin. Roskilde on yksi Tanskan vanhimmista kaupungeista ja on 46300 asukasta (2009).

Kaupunki on ehkä parhaiten tunnettu Roskilde Festival – joka on järjestetty vuosittain vuodesta 1971. Festivaali on yli 100000 kävijää vuosittain.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on Roskilden tuomiokirkko 1170-luvun gotiikkaa – missä monet Tanskan kuninkaat ja kuningattaret ovat haudattu. Kirkko on myös listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Muut matkailukohteet kaupungin: Roskilde Kloster, Viking   – Jos kyseessä on merenkulun, laiva-ja veneenrakennus kulttuurin viikinkiajalla, ja kaupungin monissa taidegallerioissa ja lasinpuhalluksen tehtaita.On myös hyvä ostos Roskilde, ja miellyttävä kahviloita ja ravintoloita ja vilkas yöelämä.

Lähin lentokenttä on Roskilde Airport sijaitsee 8 km etelään kaupungin keskustasta.