Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Helsingør

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Helsingør sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Helsingør miniopas

Autovuokraamo Helsingør
Autonvuokraus Helsingør

Satamakaupunki Elsinoren sijaitsee pohjoiseen Seelannin pääkaupunkiseudulla. Itse kaupungissa on noin. 35000 asukasta, kun taas koko kunnan väestöstä on lähes kaksinkertainen. Elsinore sijaitsee kapein osa Juutinrauman ja voit lautalla yli Helsingborg Scania ( Ruotsi ). Venyttää Helsingør – Helsingborg on vain 4 km, ja matka kestää noin tunnin. 20 minuuttia.

Elsinore on monia nähtävyyksiä, joista tunnetuin on Kronborg Castle – renessanssipalatsi 1500-luvulta, joka sijaitsee kauniilla lähestymistapaa Juutinrauman.Kronborg Castle on listattu Unescon maailmanperintöluetteloon luettelo ja on 200000 kävijää vuosittain.

Muita suosittuja sivustoja ovat Carmelite Luostari – Skandinavian parhaiten säilyneistä luostarit ja Saint Olai kirkko – vanhin rakennus 1559 (jonka vanhin osa kirkon johtuu 1200-luvulla). Monet turistit myös käydä taidemuseossa Louisiana, Juutinrauman Akvaario ja Tanskan Tekniikan museon.

Lähin lentokenttä on Kööpenhamina Airport, Kastrup – sijaitsee noin. 50 km etelään Elsinoren keskustasta.