Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Aalborg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Aalborg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Aalborg miniopas

Autovuokraamo Aalborg
Autonvuokraus Aalborg

Aalborg (Aalborg), joka on 123432 asukasta (2010), sijaitsee Limfjordin – ja on hallinnollinen keskus alueella Pohjois-Jyllannin Tanskassa. .Suuressa kunnassa Aalborg, jotka tapahtuivat sen jälkeen kuntaliitoksen vuonna 2007, asuu lähes 200000 ihmistä. Aalborg sijaitsee osoitteessa etelärannalla Limfjordin, kun taas pienemmät kaupungin Nørre Sundby (joka nykyään on osa Aalborg), joka sijaitsee pohjoisessa pankki.

Aalborg hankittu kaupungin oikeudet vuonna 1342, mutta oli itse asiassa jo vuodesta 1000-luvulla.

Muisti kaupungin varhaishistoriasta edelleen Lindholm Høje (pohjoiseen Limfjordin), josta löydät sekä hauta kumpujen peräisin rautakaudelta ja Viking kertaa. Muutoin useita historiallisia nähtävyyksiä keskustassa Aalborg. Tunnetuin on Aalborghus Slot (lueteltu 1500-luvulla), Aalborg Kloster / Helligaandsklosteret (vuodesta 1400’s) ja Budolfi Kirkko / Aalborg Katedraali (pääasiassa rakennettu 1400-luvulla, mutta kun vanhimmat osat ovat peräisin 1100). On syytä myös upea Jens Bang kivi talo (rakennettu 1624), puoli-puutalo Jens Olufsenin Farm (myös 1600) ja säilötty 1700-luvun ympäristössä pienen kadun Hjelmerstald.

Nähtävyydet viime päivä on 55 metriä korkea Aalborg Tower (jossa alkuun on upea näköala kaupunkiin) ja Utzon Center (modernin kulttuurin ja tieteen painottaen suhdetta arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun). Taide-elämyksiä voi saada myös Pohjois-Jyllannin taidemuseo. Lapsiperheet, vierailu Karolinelundin Tivoliland tai Aalborg Zoo on suositeltavaa.

Muuten, Aalborg kaupungin aktiivinen yöelämä, jossa Neitsyt Ane Gade historiallisesti aivan erityinen asema.

Aalborg Airport sijaitsee pohjoisen puolella Limfjordin – 6 km luoteeseen kaupungin keskustasta.