Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Karup Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Karup Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Karup Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Karup Lentokenttä
Autonvuokraus Karup Lentokenttä

Karup Lentokenttä (KRP), joka sijaitsee välillä kaupunkien Herning ja Viipuriin. On 24, 5 km päässä Herning ja 31,5 Viipurin. Säännöllisiä kuljetuspalveluista, molemmissa kaupungeissa. Kolme vuokra auto lentoasemalla tarjoaa autonvuokraus. Karup Lentokenttä on viidenneksi suurin Tanskassa.

Karup Lentokenttä avattiin vuonna 1965. Vuonna 2008 197258 matkustajaa vieraili lentokentälle. Lentoasemalla on nykyisin 14 päivittäistä lentoa liikennöi Cimber ja Sterling. Suosituin reitti ja Kööpenhaminan useita kertoja päivässä.

Tilat Karup Airport on verovapaa, bistro, ja neljä kokoustilaa, joita voi vuokrata kautta bistro. Lentoasema on tunnetusti hyvä valikoima nykytaidetta. Lähimmät hotellit sijaitsevat noin 20 km päässä lentokentältä Herning.