Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Skanderborg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Skanderborg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Skanderborg miniopas

Autovuokraamo Skanderborg
Autonvuokraus Skanderborg

Skanderborg (14000 asukasta v. 2009) on pieni ja ystävällinen kaupunki, kauniilla paikalla lähellä Skanderborg Joten East Jyllannin Tanskassa. Hallinnollisesti se kuuluu Region Midtjylland. Ympäröivällä maaseudulla kaupunki on mäkistä, ja lähistöllä on kaksi Tanskan korkein ”vuori”: Ejer Bavnehøj (170 metriä) ja Yding Skovhøj (172 m).

Kaupunki osti kaupungin oikeudet vuonna 1582, ja oli kasvanut noin vanha Skanderborg Castle 1100. Suurin osa linna on nyt poissa, mutta säilynyt alueella asuu Skanderborg Castle Church, joka pyöreästä torni on tärkein yksittäinen nähtävyys.

Muuten kaupunki on ehkä parhaiten tunnettu Skanderborg Festival – tai ”Tanskan kauneimmista Festival, jossa se myös kehotti. Se on järjestetty joka kesä vuodesta 1979, ja on yksi maan suosituimmista kansanmusiikin festivaalit.

Silkeborg on lähes yhtä kaukana kolmen Jyllands suuret lentokentät (n. 65-70 km): Aarhus lentokentälleBillund Airport ja Karup Lentokenttä.