Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Holbæk

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Holbæk sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Holbæk miniopas

Autovuokraamo Holbæk
Autonvuokraus Holbæk – Kuva: © Hubertus

Holbæk Isefjorden sijaitsee luoteeseen saarella Seelannin, erityisesti Region Sjælland – 60 km länteen Kööpenhaminan. Kaupungissa on 26600 asukasta, kun taas Holbæk kunta on lähes 70000 ihmistä.

Holbæk on moderni kaupunki ja tärkeä kaupan keskus on Seelannissa. Kaupungissa on kaunis satama, hyviä ostosmahdollisuuksia, paljon mukavia kahviloita – ja lauttayhteyksiä idyllinen saari Oro. Se on myös hyvät bussi-ja juna Roskilde ja Kööpenhamina.

Suosituimmista nähtävyyksistä kaupungissa on Holbæk Museum – kanssa 13 historiallisia rakennuksia ja arkeologisia kokoelma, Tveje Merløse kirkko 1100, osuus kylän Nyvang sen ulkoilmamuseo, Taideyhdistyksille Æglageret (vaihtuvia näyttelyitä), ja Beach Park vuodesta 1898 jätetty Romantic puutarhassa tyyli – monia eksoottisia puita ja pensaita.

On myös hyvä uinti kesällä, ja kaupunki on sekä golfkenttä ja kävelykehys radalla. Talvella voit käyttää jäähalli ”Isrosen”.

Lähin lentokenttä on Kööpenhamina Airport, Kastrup.