Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Svendborg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Svendborg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Svendborg miniopas

Autovuokraamo Svendborg

Autonvuokraus Svendborg

Svendborg, ja sen 27179 asukasta (2009), toiseksi suurin kaupunki saaren Fyn. Kaupunki, joka kuuluu alueen Southern Denmark, on yli 750 vuotta vanha – ja paljon vanhan kaupungin arkkitehtuuri, jossa pieni viehättävä aukiot, kapeat kadut, suojeltuihin rakennuksiin, on säilynyt.

Svend Borg historia liittyy läheisesti merenkulun. Mainittakoon, että Tanskan suurin kauppakumppani – merenkulku ryhmä AP Moeller-Maersk A / S – saanut alkunsa täältä.

Yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä Anne Hvide maatila 1560 (nyt osa Svendborg museo), Naturama (Svendborg Eläinmuseo) ja Art Gallery rakennuksessa.Myös Valdemar linnan kauniin Alexander Park mainita, vaikka se on hieman etelään Svendborg.

On pienten lentoasemien etäisyydellä noin. 50 km päässä Svendborg ( Airport Odense ja Sønderborg Airport), mutta monet silti valita matkustaa Kööpenhaminan lentokenttä, Kastrup , joka on Pohjoismaiden suurin lentokenttä.On juna yhteys Svendborg (via Odense) ja Kööpenhaminan lentokentälle ja matka-aika on noin. 2 tuntia.

Suomi