Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Vordingborg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Vordingborg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Vordingborg miniopas

Autovuokraamo Vordingborg
Autonvuokraus Vordingborg

Vordingborg on pieni kaupunki, jossa 9282 asukasta (2009) Aluetta Sjælland – nimenomaan Masnedsund Sydsjælland. Kaupungissa on silta yhteys Masnedsø ja koko suurvalta Silta Falster.

Vanha lautta Vordingborg kaupunki kukoisti keskiajalla, kun useat Tanskan kuninkaiden aika asunut täällä. Kaupungin kuuluisin nähtävyys on myös rauniot vanha Vordingborg korttiaukon 1364 Mitä on jäljellä tämän rakennuksen tänään Gåsetårnet – joka on myös Vordingborg maamerkki. On alkuperäinen Palace Grounds on myös paljon vieraili historiallinen kasvitieteellinen puutarha. Lisäksi löydät Tanskan Borg Center (entinen Sydsjællands Museum) täällä – kaksi ristikkorakennetaloja, yksi 1700 ja toinen 1800.

Tänään Vordingborg on muuten mukava pikkukaupunki intiimi keskustaan tunnelma – ja molemmin puolin kaupunkia on hieno ja suosituille rannoille. Jopa kuuluisa kalkkikivi kallioita saarella ma – nimellä Mons Klint – on pidettävä yhtenä houkuttimena. Ne ovat varmasti noin. 40 km itään kaupungin, mutta sisällä Vordingborg kuntarajojen.

Lähin lentokenttä – Kööpenhaminan lentokenttä, Kastrup – sijaitsee 100 km koilliseen Vordingborg.