Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kööpenhamina Kastrup Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kööpenhamina Kastrup Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kööpenhamina Kastrup Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Kööpenhamina Kastrup Lentokenttä
Autonvuokraus Kööpenhamina Kastrup Lentokenttä

Kööpenhaminan Kastrupin lentokentältä (CPH) on suurin ilma puutarha Pohjoismaiden ja 17 Euroopan suurin. Se sijaitsee kahdeksan kilometriä eteläänKööpenhaminasta ja 24 km päässä Malmö on Ruotsin toisella puolella Juutinrauman sillan.Helpoin tapa päästä Kööpenhaminan keskustassa on kautta metrolla terminaalista kolme. On myös busseja. Kahdeksan eri autovuokraamot, useimmat heistä terminaalin kolmen tarjoaa autonvuokrausta.

19.715.451 matkustajia kävi lentokentällä 2009. Kastrup koostuu kolmesta terminaalista. Viimeinen, Terminal 3 rakennettiin valmiiksi vuonna 1999 ja se on ensisijainen liitin SAS. Kastrup on yksi kolmesta perustan SAS, sekä Norja Air Shuttle, Sterling ja Norja transvia.com. Kastrupin, lentää 130 kansainvälisiin kohteisiin.

Lentokentällä on hyvä valikoima kauppoja, varsinkin muotiliikkeitä sekä tarvikkeet. Tarjolla on yli 20 erilaista kahviloita ja ravintoloita. Hiljattain rakennettu Hilton Cophenhagen Airport Hotel on suoraan kytketty kolme terminaalia, jonka piiriin aikaa.