Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Odense Beldringe Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Odense Beldringe Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Odense Beldringe Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Odense Beldringe Lentokenttä
Autonvuokraus Odense Beldringe Lentokenttä

Odense Airport (ODE), jota kutsutaan myös Beldringe lentokenttä on pieni lentokenttä sijaitsee kylän Beldringe 10 km päässä Odense. Koska Pienet poikkeamat Odense lentokentälle on yhteinen joko käyttää lentokenttiä ympäröivän alueen. Se kestää 45 minuuttia matkustaa junalla Århusin ja yksi ja puoli tuntia Kööpenhaminassa. Helpoin tapa päästä Odense taksilla. On mahdollista vuokrata auto Odensen keskustassa, mutta ei lentoasemalla.

Se on ensisijaisesti kotimaan ilmaa Odense lentokentälle, mutta niin Apollo ja tilauslentojen liikennöidä Gislev täällä.Vuonna 2006 se alkoi lento Pohjois-Italiassa, ja vuonna 2007 Etelä-Ranskassa. Vuonna 208 oli lentoja Kreetalle. Vuonna 2007 lasku polku laajennettu 2000 metriä, joka tekee, että useammat yritykset voivat toimia.

Odense lentokentälle on muutaman palvelut, on yksi ravintola lentoasemalla.