Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Næstved

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Næstved sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Næstved miniopas

Autovuokraamo Næstved
Autonvuokraus Næstved

Næstved on keskikokoinen kaupunki (41717 asukasta v. 2009), joka sijaitsee etelään Seelanti – ja hallinnollisesti kuuluu alueen sekä Seelannissa. Sen sijainti lopussa Susåen on idyllinen.

Næstved on kaupankäynnin oikeuksia, koska 1140 – ja oli ennen uskonpuhdistusta tärkeä klosterby. Esimerkkinä vanha Skovklosteret, joka on perustettu benediktiiniläismunkeille ympärillä, jolloin kaupunki perustettiin. Uskonpuhdistuksen jälkeen tämä luostari muutettiin sisäoppilaitoksessa Herlufsholm. Se on yhä toiminnassa – ja on tällä hetkellä Naestved tunnetuin nähtävyys.

Muita nähtävyyksiä ovat kaupungin keskiaikaisista kirkoista Skt. Morten ja Skt. Peder, Næstved museo (vanhassa sairaalassa Pyhä Henki House), Holmegaards lasitehdas ja Gavnø Slot.

Lähin lentokenttä on Kööpenhamina Airport, Kastrup – joka pääsee tunnissa autolla tai junalla.