Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Skive

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Skive sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Skive miniopas

Autovuokraamo Skive

Autonvuokraus Skive

Skive (20686 asukasta v. 2009) sijaitsee Region Midtjylland – erityisesti Salling niemimaalla, jossa Karup Å virtaa Limvuono.

Vaikka suurin osa levyn keskus koostuu rakennuksia 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alkupuolella, kaupunki odottaa sen historia ulottuu keskiajalle. Alkuperäinen keskiaikainen arkkitehtuuri on tällä hetkellä edustettuina kartanon Crab Holm (kuten koti kansanopistossa) ja Vor Lady kirkko – jotka molemmat ovat tärkeimmät nähtävyydet levyjä.

Läheisyys Limfjordin ja Karup Voit tehdä, että kaupunki on investoinut voimakkaasti houkuttelemaan turisteja, jotka nauttivat purjehdus ja ongintaa. Se on myös hyvät mahdollisuudet uimiseen ole kovin kaukana keskustasta. Voit muuten lautalla idyllinen Limfjordsøya Fur (ylitys kestää vain muutaman minuutin), jossa voit opiskella fossiileja, kokemus jännittäviä käsitöitä – tai vain rentoutua.

Lähin lentokenttä on Karup Lentokenttä , 30 km etelään levyn – vaikka etäisyys Aalborg

Lentokenttä on 78 km.

Suomi