Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hillerød

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hillerød sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hillerød miniopas

Autovuokraamo Hillerød
Autonvuokraus Hillerød

Hillerød (29683 asukasta v. 2009), joka sijaitsee pohjoiseen Seelannissa ja on hallinnollinen keskus pääkaupunkiseudun. Kaupungilla on historiallinen perusta keskiaikaisessa kylässä samanniminen, joka myöhemmin kasvoi noin Frederiksborg Castle – vaikuttava rakennus 1560.

Frederiksborg linna Castle kirkko on yhä vetonaula, ja siellä on myös National History Museum itse. Frederiksborg Castle pidetään yhtenä Tanskan 10 suurimman nähtävyyksistä. Myös Frederiksborg Castle Gardens, jossa Hillerød museo sijaitsee, on suosittu matkailukohde. Toinen suosittu nähtävyys on Æbelholt luostarin rauniot – joka sijaitsee 5 kilometriä länteen kaupungin Hillerød. Ajan keskiajalla, tämä oli suurin augustinolaisluostariin.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Kööpenhamina Airport, Kastrup.