Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Esbjerg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Esbjerg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Esbjerg miniopas

Autovuokraamo Esbjerg
Autonvuokraus Esbjerg

Esbjerg sijaitsee länsirannikolla, erityisesti alueella Etelä-Tanskassa, ja on viides suurin kaupunki noin.71000 asukasta (2009). Esbjerg oli aiemmin Tanskan suurin kalasatama, mutta nykyään useimmat kalastus on korvattu offshore-toimintaan. Esbjerg on myös kaupallinen ja kulttuurinen keskus ja tarjoaa kauniit maisemat ja hyvä uinti ympäri vuoden. Kesäisin houkuttelevat kauneimmat hiekkarannat, turisteja ja talvella loma voi käydä (sisätiloissa), vesipuisto vesiliukumäki, poreallas, aalto-allas jne.

Esbjerg suosituimmista nähtävyyksistä on vesitorni vuodelta 1897 – kun alkuun on upea näköala, Boktrykmuseet, Esbjerg taidemuseo (uutta tanskalaista taidetta 1920 nykypäivään), Esbjerg Museum sen oldtidsutstilling ja kalastus sekä Søfartsmuseet. Lisäksi katolinen kirkko Pyhän Nikolauksen päivästä 1969 nähtävyys – sen omaleimaista arkkitehtuuria.

Keskustassa löydät kävelykatuja on paljon kauppoja ja mukavia kahviloita / ravintoloita.

Esbjerg lentokenttä sijaitsee 10 kilometriä itään keskustasta ja ominaisuudet sekä reitti-ja tilausliikenteen.