Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kolding

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kolding sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kolding miniopas

Autovuokraamo Kolding

Autonvuokraus Kolding

Kolding on satama kaupunki sijaitsee Koldingin vuonon alueella Etelä-Tanskassa – itärannikolla Jyllannissa.Kaupunki on tärkeä kuljetus, kaupan ja teollisuuden keskus, jossa asuu noin. 55000.   Kolding enemmän suosittuja nähtävyyksiä ja nähtävyyksiä, kuten entinen kuninkaallinen palatsi Koldinghus – joka oli rakennettu 1200-luvulla. Nykyisin linna entisöity ja toimii museona.

Pyhän Nikolauksen kirkon 1200-luvulla on myös usein vieraili vetovoima. Kirkko on rakennettu kivestä ja on yksi vanhimmista Tanskassa. Taiteen ystäville pitäisi tehdä matkan kaupungin modernin taiteen museo Trapholt. Muuten Maantieteellinen olla tutustumisen arvoinen – 12 hehtaaria suuri kasvitieteellinen puutarha.

Kolding voi muuten tarjota suuria maisemia ja kutsuva rantoja. Ostosintoilijoille, kaupungin suurin sanomalehti Jyllands ostoskeskus 120 kauppoja ja ravintoloita.Lisäksi elokuvakeskus.

Lähin lentokenttä on Billundin lentokentälle, joka sijaitsee 41 km pohjoiseen Kolding.

Suomi