Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Salo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Salo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Salo miniopas

Autovuokraamo Salo

Autonvuokraus Salo – Kuva: © Japiot

Rannikkokaupunki Salo on Suomen lounaiskulmaan – erityisesti maiseman Varsinais-Suomi (ruots. Itse League Suomi ).Kaupunki, joka on noin. 55000 asukkaan hankittu kaupungin oikeudet vuonna 1960 – mutta oli pitkään taajaman (Salo mainitaan ensimmäisen kerran kirjallisissa lähteissä jo 1325).

Salo on ensisijaisesti tunnettu korkean teknologian teollisuutta. Muiden matkapuhelinvalmistaja Nokia on sen tärkein tehdas täällä ..

Kaksi kulttuurilaitokset ovat keskeinen toiminto kaupunki: kulttuuri KIVA (konsertit, tanssi ja teatteri) ja Salon taidemuseo – sijaitsee 100-vuotias, entisöity veturi numerot.Lisäksi kaupunki on useita museoita.

Muuten, Salo alueella on monia luonnon aarteita – ja virkistysalue Meri-Teijo sijaitsee meren rannalla aivan kaupungin ulkopuolella, on erittäin suosittu kohde. Miksi ei yritä golf, kalastus, vuokrata veneen ja meloa kanootilla tai kajakilla.

Lähin lentokenttä on Turun (Åbo) Airport, 52 km länteen Salo.

Suomi