Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Salo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Salo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Salo miniopas

Autovuokraamo Salo
Autonvuokraus Salo – Kuva: © Japiot

Rannikkokaupunki Salo on Suomen lounaiskulmaan – erityisesti maiseman Varsinais-Suomi (ruots. Itse League Suomi ).Kaupunki, joka on noin. 55000 asukkaan hankittu kaupungin oikeudet vuonna 1960 – mutta oli pitkään taajaman (Salo mainitaan ensimmäisen kerran kirjallisissa lähteissä jo 1325).

Salo on ensisijaisesti tunnettu korkean teknologian teollisuutta. Muiden matkapuhelinvalmistaja Nokia on sen tärkein tehdas täällä ..

Kaksi kulttuurilaitokset ovat keskeinen toiminto kaupunki: kulttuuri KIVA (konsertit, tanssi ja teatteri) ja Salon taidemuseo – sijaitsee 100-vuotias, entisöity veturi numerot.Lisäksi kaupunki on useita museoita.

Muuten, Salo alueella on monia luonnon aarteita – ja virkistysalue Meri-Teijo sijaitsee meren rannalla aivan kaupungin ulkopuolella, on erittäin suosittu kohde. Miksi ei yritä golf, kalastus, vuokrata veneen ja meloa kanootilla tai kajakilla.

Lähin lentokenttä on Turun (Åbo) Airport, 52 km länteen Salo.