Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Tampere Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tampere Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tampere Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Tampere Lentokenttä

Autonvuokraus Tampere Lentokenttä

Tampere-Pirkkalan lentoasema (TMP) sijaitsee 13 km lounaaseen Tampere. On linja-autoliikenne välillä keskustan ja lentokentän Tampereella. Autovuokraamot lentoasemalla sijaitsevien ovat Hertz, Avis, Europcar Pure ja Scandia.

628084 matkustajaa vieraili Tampereen lentokentälle vuonna 2009. Se on kolmas suurin lentoasema Suomessa , ja yksi nopeimmin kasvavista, kiitos halpalentoyhtiö Ryanair, joka lentää useisiin Euroopan kaupunkeihin.Lentoasema toimii myös pohjana Suomen ilmavoimien.

Tampereen lentoasema on ravintola ja tax-free-myymälä. Muita palveluja ovat VIP lounge, matkailu-ja kokoustilat. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Suomi