Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kouvola

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kouvola sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kouvola miniopas

Autovuokraamo Kouvola

Autonvuokraus Kouvola

Kouvola sijaitsee Kymmene Valley, CA. 58 km pohjoiseen satamakaupunki Kotka lahdella Suomessa. Se on moderni kaupunki, jossa useimmat rakennukset ovat peräisin 1900-luvulta. Ennen Kouvolan vuonna 2009 yhdistettiin viisi naapurikuntien, kaupunki oli noin 31000 asukasta. Suuri väestö kommuunin on nyt hieman yli 88000.

Kouvola sijaitsee maantieteellisellä alueella useita satoja pieniä ja suuria järviä, joissa määrä hyttejä myös erittäin korkea. Niistä nähtävyyksiä, Verla sellutehdas ja paperitehdas Jaalan, ca. 30 km ulkopuolella Kouvolan mainittu. Se on täydellinen teollinen museon, joka vuodesta 1996 on ollut UNESCO: n maailmanperintölistalle.

Muuten luultavasti suurin nähtävyys Kouvolan Tykkimäen karnevaali, joka on 4 km päässä keskustasta. Yhteensä 40 rides ja muut laitokset, Tykkimäen Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto.

Lähin suuri lentokenttä on Helsinki-Vantaan lentokentälle ulkopuolella pääkaupunkiin, ca. 140 km lounaaseen Kouvola.

Suomi