Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Savonlinna

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Savonlinna sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Savonlinna miniopas

Autovuokraamo Savonlinna
Autonvuokraus Savonlinna

Savonlinna (ruots. Savonlinna), joka on 27746 asukasta (2009), sijaitsee Etelä-Savossa – kaakkois osa Suomen. Etäisyys Venäjän rajalle on alle 70 km. Kaupunki on perustettu jo vuonna 1639 – ja sijaitsee kauniissa ympäristössä useita saaria välisen salmen järvien ja Haapaveden Pihlajaveden.

Kaupungin kuuluisin nähtävyys on keskiaikainen linna Olavinlinna (ruots. Olof Borg). Se rakennettiin ruotsalaisten 1470-luvulla, ja joka vuosi vuodesta 1967, kansainvälisesti tunnettu Savonlinnan Oopperajuhlat on käyty. Lisäksi pihalla oli paikalla vuosittain baletti festivaali.

Toinen tärkeä nähtävyys Savonlinnan höyrylaiva-liikenteestä kaikki järvet, jotka on kytketty toisiinsa laajan Saimaan järjestelmä. Kesällä voit matkustaa risteily yhdellä höyrylaivat – ja voi myös olla yksi monista toimista kaupunki ja sen ympäristö tarjoavat: melontaa, kalastusta, uintia, golfia jne. Talvella kaksi resorts aivan Savonlinnan erittäin suosittu matkakohde myös.

Barnefamiler lomalla Savonlinnassa myös haluavat valita retki toimintakeskus Kesämaa Aqua Park, joka sijaitsee 30 km kaakkoon kaupungin – Punkaharju. Muuten Savonlinnan vuodesta 2000 on vahvistettu arrangørby ja erikoinen MM – kisoissa Kännykänheiton!

Savonlinnan lentoasema, 15 km pohjoiseen kaupungin on paikallinen lentokenttä säännöllisesti lentoja Helsinkii.