Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lappeenranta

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lappeenranta sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lappeenranta miniopas

Autovuokraamo Lappeenranta
Autonvuokraus Lappeenranta

Lappeenranta (ruots. Lappeenranta) on noin. 72000 asukasta – ja kuuluu Etelä-Karjalassa, kaakkoisosassa Suomen. Kaupunki sijaitsee kauniilla rannalla Suomen suurin järvi, Saimaa – vain 30 km päässä rajasta Venäjän.

Lappeenranta perustettiin ruotsalainen kaupunki 1649. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat Saimaan kanavan (avattu 1856), joka yhdistää Saimaan Venäjän satama Viipurin päällikkö Suomenlahden Suomessa. Viipurin myös vuoteen 1940 asti suomalainen kaupunki (Viborg / Viipuri). Kesällä voi matkustaa veneellä kanava kaupunkien välillä Lappeenrannan ja Viipurin.

Mielenkiintoisia historiallisia rakennuksia Lappeenrannassa seuraavat mainitaan: Venäjän Ortodoksinen Kirkko (joka on Suomen vanhin ortodoksinen kirkko) ja vanha linnoitus Ruotsin aikakauden, joka tällä hetkellä taloa useita museo osastot.

Kaupungin lentokenttä – Lentokenttä Lappeenranta – on yksi vanhimmista Suomen lentoasemilla.