Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Hämeenlinna

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hämeenlinna sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hämeenlinna miniopas

Autovuokraamo Hämeenlinna

Autonvuokraus Hämeenlinna – Kuva: © Balcher

Hämeenlinna on kaupunki noin. 66000 asukasta, sijaitsee maaseudulla Karla-Häme (Itse League Hämeestä). Se on hallinnollinen keskus Etelä-Suomen lääni. Etäisyys Helsingistä on noin. 100 km.

Hämeenlinna on ollut kaupungin asema vuodesta 1639, ja keskus oli tuolloin noin Hämeen linna (Hämeen linna). Kun suuri tulipalo vuonna 1831, keskustassa liikkui ja uudelleen – mutta vuosien mittaan on kulunut sitten, kaupunki on kasvanut, joten tänään palatsin uudelleen yhdistetty keskustaan.

Hämeen linna, alun perin rakennettu noin 1250 Ruotsin jaarli Birger, kaupungin tärkein matkailukohde. Myös museo linna. Hämeenlinna on myös muistomerkki historiallinen museo – ja vähän kaupungin ulkopuolella voit vierailla Suomen Tykistömuseo. Hämeenlinna tunnetaan myös maailmankuulu säveltäjä Jean Sibeliuksen (1865-1957) kotikaupungissaan – ja hänen lapsuuden koti on nykyisin erillinen Sibelius-museo.

Lähin lentokenttä on Tampere-Pirkkalan lentokentälle Tampere (Tampere), ca. 75 km pohjoiseen Hämeenlinnan.

Suomi