Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Savonlinna Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Savonlinna Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Savonlinna Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Savonlinna Lentokenttä
Autonvuokraus Savonlinna Lentokenttä

Savonlinnan lentoasema (SVL) on pieni lentokenttä sijaitsee 15 km pohjoiseen Savonlinnasta. Ei ole mitään julkista liikennettä välillä Savonlinnan lentoasema ja keskustaan. On kuitenkin olemassa useita autovuokraamojen lentoasemalla, nämä ovat Niemelän huvilat asuntovaunut, Etelä-Savon Auto Oy, Europcar, Hertz, Toyota Rent, Tran Vell ja Scandia Rent.

15206 matkustajaa vieraili Savonlinnan lentokentällä 2008. Finncomm Airlines lentävät Helsinki-Vantaalle. Vilkkain aika on aikana Oopperajuhlat järjestetään kesä-ja heinäkuussa, kun se on perustettu ylimääräisiä lentoja ja tilauslentoja.

Savonlinnan lentoasema on kahvila ja matkatoimisto. Ei ole hotelleja lentoasemalla.