Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Rovaniemi Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rovaniemi Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rovaniemi Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Rovaniemi Lentokenttä

Autonvuokraus Rovaniemi Lentokenttä – Kuva: © Lauri Silvennoinen

Rovaniemen lentoasema sijaitsee 10 km pohjoiseen Rovaniemeltä .Ei ole shuttle lentoaseman ja jokainen 15 Rovaniemi minuutti. On 7 eri yritystä, jotka vuokraavat autoja lentoasemalla on Avis, Europcar, Hertz, Toyota Rent, Sixt, Tran Vell ja Scandia Rent

400477 matkustajia kävi lentokentällä 2008 ja neljäs suurin lentoasema Suomessa. Roller Banne ylittää napapiirin. Tärkein sesonki tilausliikenteen on marraskuusta tammikuuhun, ja varsinkin jouluna, jolloin monet ihmiset tulevat vierailemaan Joulupukin ja Santa Park, joka sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä lentokentältä.

Rovaniemen lentoasema voi tarjota pari kahvia, matkamuistomyymälöitä ja tullitta. Tarjolla on laaja valikoima hotelleja, jotka ovat lähellä, yksi niistä on Hotel Santa Claus.

Suomi