Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Mikkeli

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mikkeli sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mikkeli miniopas

Autovuokraamo Mikkeli

Autonvuokraus Mikkeli

Mikkeli (ruots. St Michel) sijaitsee Kaakkois osa Suomen, erityisesti maisemaan Södra Savolax.Paikka mainitaan ensimmäisen kerran kirjallisissa lähteissä vuonna 1323 ja nimetty arkkienkeli Mikaelin. Mikkeli ei kuitenkaan kaupungin tila vuoteen 1838. Yksi käsi Suomen suurin järvi, Saimaa, kun Mikkeliin – ja tästä on lauttaliikenteen lukien ja Lappeenranta (ruots. Lappeenranta) kesäkaudella.

Mikkeli on tunnettu sen aktiivinen yöelämä, ja keskustassa on useita pubeja, baareja ja yökerhoja. Nähtävyydet muuten erityisen seikkailupuisto Visulahti mainittiin – joka voi myös käydä Suomen vanhin vahakabinetti, sekä ”Miniland” (pienoismalleja kuuluisista rakennuksista suomeksi).

Muuten on olemassa useita museoita Mikkeli (myös kirkkomuseo, joka kuuluu kaupungin vanhin rakennus – steinsakristi 1500-luvulta).Lisäksi pidetään kauniina Mikkeli / St Michel katedraali (neo-goottilainen tyyli viime vuosisadan) yhtenä nähtävyyksiä.

Lähin suuret lentoasemat Mikkeli, Jyväskylä lentokenttä (115 km luoteeseen Mikkeli) ja Helsinki-Vantaan lentokentälle (230 km lounaaseen Mikkeli).

Suomi