Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Seinäjoki

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Seinäjoki sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Seinäjoki miniopas

Autovuokraamo Seinäjoki
Autonvuokraus Seinäjoki

Seinäjoki sijaitsee läntisessä osassa Etelä- Suomen – erityisesti maiseman Etelä-Pohjanmaalla, jossa kaupunki on myös hallinnollinen keskus.Vasta vuonna 1960 oli Seinäjoen kaupungin asemaa, mutta oli jo noin 150 vuotta oli taajamissa. Väestön Seinäjoen tänään – kun kuntaliitoksen vuonna 2009 – noin 57000.

Arkkitehtuuri Seinäjoen enimmäkseen nykyaikaisia, ja Suomen tunnetuin arkkitehti – Alvar Aallon (1898-1976) – on jättänyt jälkensä lähes kaikkiin kaupungin julkisiin rakennuksiin. Aallon hankkeita pidetään joukossa kaikkea nähtävyyksiä kaupungin. Tämä sisältää Aalto Center (6 rakennuksia, jotka muodostavat kulttuurin ja hallinnon Seinäjokis ”sydän”), Kirkon Lake Uden risti (1200 paikkaa) – ja kaupungintalo, kirjasto ja teatteri.

Seinäjoen Muuten tunnetaan hyvin aktiivinen musiikin kaupunki – ja kaksi suosittua tapahtumaa houkuttelee turisteja joka kesä, eli Tangomarkkinat Tangomarkkinat ja rockfestivaali Provinssirock.

Seinåajoki lentokenttä Lentokenttä sijaitsee kylässä Ilmajoella, noin. 11 km kaakkoon kaupungin.