Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kajaani Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kajaani Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kajaani Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Kajaani Lentokenttä
Autonvuokraus Kajaani Lentokenttä – Kuva: © Cecil

Kajaanin lentokenttä (KAJ) on pieni lentokenttä, joka sijaitsee 8 km luoteeseen Kajaani. Bussit jotka kulkevat lentoaseman ja Kajaanin. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Avis, Budget, Europcar, Hertz, Toyota Rent ja Scandia Rent.

Kajaanin lentoasema kävi 84609 matkustajaa vuonna 2008. Lentoasema palvelee Finnairin päivittäiset lennot Helsingin ja lentoyhtiö Tilauslento Oy Oulun kanssa charter, rahdin ja ambulanssi lentoja Pohjoismaihin, Baltian maihin ja Kuolan niemimaalla.

Kajaanin lentoasema on kahvila / ravintola, joka myy myös matkamuistoja. Muut tilat lapsille / perhehuonetta, postipalvelut ja kokoustilat.