Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lappeenranta Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lappeenranta Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lappeenranta Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Lappeenranta Lentokenttä
Autonvuokraus Lappeenranta Lentokenttä

Lappeenrannan lentokenttä on pieni lentokenttä sijaitsee muutaman kilometrin päässä keskustasta Lappeenrannan. Ei ole mitään julkista liikennettä ja lentokentältä.Autovuokraamot, jotka tarjoavat palvelua lentoasemalla ovat Avis, Europcar, Hertz, Toyota Rent ja Scandia Rent.

23339 matkustajaa lentokenttä Lappeenrannassa 2008. Se on päätukikohta Fly Lappeenranta lentää Helsinkiin ja Tukholmaan. Lentoasema palvelee myös Air Baltic ja Ryanair. Lentokenttä on yksi vanhimmista löytyy Suomessa.

Lappeenrannan lentokenttä on ravintola, lapset / perhe sekä posti-ja puhelinpalvelut. Lähimmät hotellit sijaitsevat Lappeenrannassa keskustassa.