Autovuokraamo Espoo

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Espoo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Espoo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Espoo miniopas

Autovuokraamo Espoo

Autonvuokraus Espoo

Espoo on Suomen on toiseksi suurin kaupunki 244300 asukasta (2009).Se sijaitsee maisema Uudenmaan (Uusimaa) etelärannikolla, Suomenlahden Suomessa – noin. 20 km länteen pääkaupungista Helsingistä .Kaupunki on hyvin erityisesti järjestetty, että se ei ole suuri kaupunki. Rakennukset ovat levittäytyneet laajemmalle alueelle, johon kuuluu seitsemän asemaa ja 55 kaupunkialueiden.

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä Espoon Museum of Art on EMMA (Espoo Museum of Modern Art), Espoon kaupunginmuseo – ja automuseo ja rock museo. Muuten, Espoon tuomiokirkko (vuodesta 1400’s) ja Nuuksion kansallispuisto (vain keskustasta pohjoiseen) on mainittu. Kaupunki on myös tunnettu kauniista rannikolla ja hänen erinomaiset uima mahdollisuudet – ja 17 km pohjoiseen kaupungin voit vierailla suurin vesipuisto “Serena”.

Ostosmahdollisuudet Espoossa ovat erittäin hyviä. On useita suuria tavarataloja ja ostoskeskuksia, ja useita pieniä kauppoja. Huonekalujen ketju IKEA on myös sivuliike aivan kaupungin ulkopuolella.

Lähin lentokenttä on Helsinki-Vantaan lentokentälle, joka sijaitsee lähellä pääkaupunkia.