Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Vaasa Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Vaasa Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Vaasa Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Vaasa Lentokenttä

Autonvuokraus Vaasa Lentokenttä

Vaasa Airport (VAA) sijaitsee 9 km etelään Vaasan .On bussi tunnin välein lentokentältä ja tulee Vaasaan. Autovuokraamot lentoasemalla sijaitsevien ovat Hertz, Avis, Scandia Rent, Toyota Korot, Sixt ja Europcar.

343395 matkustajia kävi lentokentällä 2008, se on viides suurin lentoasema Suomessa lukumäärällä matkustajia.Se on Finnair ja Finncomm Airlines, joka palvelee ensisijaisesti lentokentältä, mutta on myös useita tilauslentoja Etelä-Euroopan kohteisiin Vaasasta. Se on jo vuosia valittiin Suomen parhaaksi lentoasemaksi.

Vaasan lentoasema on ravintola, mutta eivät anna tax-free-verkkosivuillaan. Muita palveluja ovat mahdollisuus lastenhoitoon, postilaatikko ja puhelin. Ei ole hotellin lentoasemalla.

Suomi