Autovuokraamo Estonia

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Estonia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Estonia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Estonia miniopas

Autovuokraamo Estonia
Autonvuokraus Estonia

Viron tasavalta sijaitsee Koillis-Euroopassa, ja yhdessä maiden Latvian ja Liettuan alueella yhteinen nimitys Baltiassa.Virossa on 1,3 miljoonaa asukasta (2009), ja on pohjoisin ja pienin maissa Baltiassa. Sen rajanaapureita ovat Latvia etelässä ja Venäjän itäpuolella, ja on rantaviivaa Itämeren pohjoiseen ja länteen.

Viro on enimmäkseen tasaista maisemaa – on paljon metsää ja suota. Korkein kohta on Suur Munamägi – sijaitsee 318 m. Virossa on yli 1400 järveä ja monia jokia.

Maassa on lauhkea ilmasto viileä, kostea säätyyppi melkein vuoden.

Pääkaupunki Tallinna on myös maan suurin kaupunki 402000 asukasta (2009). Tallinna sijaitsee pohjoisessa rannikolle Suomenlahden Suomessa ja on tärkeä satama. Kaupunki on myös maan teollinen, poliittinen ja kulttuurinen keskus. Vanha kaupunki on listattu Unescon maailmanperintöluetteloon – jossa on hyvin säilynyt keskiaikainen neljäsosaa.

Muita suuria kaupunkeja Viron Tarton, Narvan, Kohtla-Järve ja Pärnu.

Viro on ollut matkailun kasvu viime vuosina, ja maa Tarjoamme kohtuuhintaisia elinkustannuksista, lyhyet etäisyydet sisämaassa, hyvä ostos ja monet nähtävyydet.

Maan tärkeimmän kansainvälisen Lennart Meri Tallinnan lentokenttä – sijaitsee 4 km pääkaupungin ulkopuolella.

Vertaile autovuokraamojen hintoja hakukoneen avulla edellä. Autovuokraamo Virossa ole koskaan ollut halvempaa.